Category
HDB
About This Project

Our mission: To create a spacious and child safe environment
for a fun family.

In one corner of the Living is full height feature wall as a play area for the little one and also acts as a backdrop for selfie moments during gatherings. The TV console is designed with a round edge to eliminate any sharp corners.

The island is designed as a dining area to remove the need to purchase a dining table. This enlarge the walking space in both the Kitchen and Dining area. When needed, simply pull out the bi-fold window which meets the swing door at the end closing the cooking area preventing any smell from heavy cooking. An additional cabinet is installed in service yard as extra storage.

Kitchen is fitted with a L-shape cabinet which ends with a tall unit to store any appliances for later use.

A full height L-shaped cabinet installed in the Master Bedroom providing ample storage for the couple. A slim feature wall is also included to mount the TV for all that late night movie session.

Send us a message:

Name (required)

Email (required)

Contact Number (required)

Your Budget

Your Message